Dan före dan före...

Har just kommit hem från en supertrevlig middag hos T&E. God mat, som vanligt. L och kompisen lekte och bråkade, som vanligt. I kväll ville dock inte L sova tillsammans med I, utan somnade i min famn. Hon sov sig igenom påklädnad av overall och promenad hem i vinternatten. Väl hemma vaknade hon till när vi tog av overallen och passade på att ta ett toabesök innan sängen. Väl i sin säng sa hon: "Mamma, läsa bok." Ja, eller hur.... Fast hon nöjde sig med att jag sa nej, det är mitt i natten.

Annars har humöret på den lilla damen varit så där. Hon har varit med på jobbet idag och vi hade en lugn skön morgon först. Sedan har hon varit lite bråkig och jag höll på att få spel tidigare ikväll, men lät istället J hantera det hela när jag kände att jag skulle skrika...

För min del börjar stressen komma. Var och fixade naglarna idag och kände hur det kröp i kroppen när jag satt och väntade på att lacket skulle torka. Kom igen - lite snabbare liksom! Skrev ihop en kom-ihåg-att-göra-lista på mobilen tidigare, som jag nu har präntat ner på papper och funderar på hur jag kan vara mest effektiv imorgon.. Fattar inte att jag år efter år sitter med fotoalbumen till våra föräldrar på lilljul?!?

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Hoppas att stressen har lagt sig..

Du har nåt hos mig!

Kram
www.ingelalala.se