Dans, dörr & dusch

De här godingarna har gjort min dag bättre! Även om fotona nedan inte togs just idag har vi faktiskt dansat Gangnam Style även idag :-)


Fast först åkte vi en sväng till biblioteket och träffade kompisar, läste böcker, fikade och lekte lite i lekrummet. Det är ju inte precis avslappnat och soft när man har en tvååring med sig ;-)  så två timmar senare begav vi oss hemåt igen.


DÅ blev det lite gangnam! Sedan middag, dusch för barnen, hårfärgning för mamman, nattning av R och nu mys i soffan med L. Svanskotan känns mindre än befarat och i värsta fall har jag köpt hem Voltaren. Nu laddar L inför morgondagens kalas och jag inför morgondagens tripp till Göteborg. Hoppas bara att bildörren går igen imorgon..

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Det vore bra om du också övade lite inför vår kommande träff 😉

Ha en härlig helg!!

Kram Nina
glamourmamman.blogg.se
cecce,
Vilka härliga bilder:-) Dansar du också:-))

Hoppas du får en trevlig tur till Götet i morgon. Vad du nu än ska hitta på:-)

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se
Tina,
Hej finaste! Tack för dina fina och värmande kommentarer hjärtat! Du är en underbar och fin vän! Vad skönt att dagen iaf kändes lite bättre i slutet. Hoppas att du inte har allt för ont i svanskotan nu bara. Kram
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Här dansas det också Gangnam Style, nästan varje dag. Ja, S dansar jag tittar på, fast ibland får man ju hänga med, HaHa!!
Hoppas att du får det bra i Göteborg!

kram kram
omlitenochmig.se