De senaste dagarna

Så här på sommaren då jag är ledig från jobbet borde jag kanske ha mer tid för att blogga, men tvärtom så kommer bloggen lite i skymundan. Det finns inga fasta rutiner på samma sätt som vanligt, men det är ganska skönt.

Sedan senast har vi hunnit med en middag hos vänner med höggravid värdinna :-) Bebisen valde dock inte att komma ut när vi var där. Vi har hunnit med 40-årsfest där J fick redo på hur många gelehallon han får in i munnen & jag fick veta att jag klarar att äta en sockerbulle utan att slicka mig runt munnen, ha ha! Och vi har hunnit med att ha vänner på besök på Solsidan.
Trots att det inte varit superfint väder har vi inte missat något som vi skulle gjort om det varit bättre väder. Det har varit både bad och vattenlekar för hela slanten!

I måndags åkte vi till Tärnö & utforskade. Vi siktade på fyren där vi inte varit tidigare. Roligt att utforska nya ställen med vänner och inte åka till redan kända ställen varje gång.


Lite spännande vägskylt - mitt ute på en gräsmatta! Intressant byväg, ha ha!


Alla fyra barnen har varit aktiva från morgon till kväll och inte oväntat var de ganska trötta idag. Trots det blev det både linbana, vattenskoter, ring och banan innan vännerna åkte hem efter lunch.

Nu åker hälften av Lejonligan båt och hälften kollar på Harry Potter. Tror inte att det blir en sen kväll ikväll :-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229