Debatt, nöjd & stark

Medveten om en pågående debatt gällande om man "måste" lägga upp bilder när man tränat eller ej, om man måste skriva om det i sociala medier eller ej kommer jag nu att berätta att jag kanske inte kommer att kunna gå imorgon. Eller, om jag tar mig upp ur sängen så är det möjligt att jag kommer att ha vissa svårigheter att sätta mig ner. Detta gör jag inte för att få någon typ av bekräftelse eller hejarop om hur duktig jag varit, utan för att motivera mig själv.

För idag har jag tränat mitt första pass på evigheters evigheter! Jag har tränat tabata, utomhus med ett gäng andra tjejer. Jag var faktiskt lite nervös när jag gick dit.. Mest för att jag känner mig så otroligt otränad, men också för att jag känner mig själv och har svårt att köra lite försiktigt så här första gången på länge. Och det är just därför jag anar att det kan bli svårt för mig att röra på mig imorgon.. Men vet du, jag är sååå nöjd att jag gick dit! Jag VILL att detta ska bli något jag längtar efter och prioriterar för mig själv!

För det är självklart att sonens fotbollsträningar står i min kalender, vecka efter vecka. Men fram tills nu har det varit dåligt med inplanerad träning för mig själv. Det är lätt att tänka att "imorgon ska jag träna efter jobbet" eller "på lördag ska jag...". Men från att tänka den tanken till att genomföra det... där är det långt för mig!

För jag måste verkligen börja stärka min kropp! Jag kan inte springa till min kiropraktor vecka efter vecka med mina krämpor. Jag vill känna mig stark i kroppen! Även om jag inte kommer att känna mig speciellt stark just imorgon... ha ha!

Gillar

Kommentarer