Del 3 av 10

Idag fortsätter jag med Maddes utmaning. Idag är det lite svårare med favoriter :-)

Favoritdjur
Det uppenbara svaret här är ju så klart hund :-) Men om jag ska välja något helt annat så blir det lejon, ha ha! Och jag har också en speciell förtjusning när det kommer till fjärilar. Får alltid en viss känsla när jag ser en fjäril. Tänker lite extra på dem som inte finns med oss längre.

Favoritfärg
Den här är nästan omöjlig för mig att svara på! Färg på vad?? Kläder? Möbler? Bil? Är svart och vitt färger? Måste jag välja någon helt annat än svart eller vitt så blir det blått.

Favoritårstid

Sommar. Absolut.

Favoritmat
För några år sedan skulle jag lätt svarat spagetti och köttfärssås på den, men inte nu längre, även om det är gott. Det får nog bli en räkpasta på färsk pasta eller en risotto.

Favoritfilm

Kan knappt komma på en enda film just nu, men den film jag sett flest gånger måste vara Pretty Woman. Den är fortfarande bra.

Favoritbok
Ännu en svår... Kanske "Livet efter dig av Jojo Moyes eller Björnstad av Fredrik Backman. Båda böckerna grät jag till och kunde inte sluta läsa.

Favoritblomma
Liljekonvalj ♡

Favoritbil
Jag har aldrig åkt i en, men jag gillar Porsche Cayenne. Har dock väldigt lite intresse av bilar. De ska vara sköna att köra & åka i och vara funktionella. Jag gillar min Tesla - den uppfyller de kraven :-)

Favoritmusik
Det är h e l t omöjligt för en musikälskare som mig att svara på detta! Det finns så mycket bra musik - det beror helt på tillfället!! Vill jag bli peppad? Behöver jag lyssna på något lugnt? Är jag lite arg? Är det fredag? Sitter jag i bilen? Detta får bli ett helt eget inlägg en annan dag helt enkelt!

Favorithögtid
Midsommar! Kanske lite oväntat, för jag gillar julen också. Men jag gillar nog snarare december än själva julen om jag ska vara ärlig. Julen är ändå lite "kravfylld". Det ska vara på ett visst sätt och det är svårt att förändra "traditionen". Midsommar däremot är bara kul. Om det inte regnar, fast det kan bli kul ändå! Och enligt vår tradition är midsommar: Midsommarafton, midsommardagen & annandag midsommar :-)

Gillar

Kommentarer