Del 7 av 10 - drömmar

Fångade dagen lite igår så det kom inte upp något nytt inägg av mig i Maddes utmaning. Det tar jag igen idag då det handlar om drömmar. Vad har du för drömmar?

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?
Om jag vann en miljon skulle jag nog köpa precis vad jag ville till vårt nya hus, utan att fundera på vad det kostade. Äsch, nej, det skulle jag inte.. jag skulle inte köpa något för dyrt, jag är för snål mot mig själv för det :-) Men jag skulle stoppa in stora delar av den där miljonen i det nya husköpet. Tråkigt, men sant.

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner?

Jag skulle ställa till med en stor fest när Corona lugnat ner sig och/eller alla blivit vaccinerade. Jag skulle ge mina nära och kära det de vill ha och jag skulle se till att mina barn alltid hade sitt på det torra. Jag skulle betala av våra lån, he he. Och så skulle jag engagera mig i välgörenhet, både aktivt och ekonomiskt.

Vad gör jag om 10 år?

Om 10 år är barnen 20 & 25 år gamla och jag gissar på en ny sorts fas i livet. Jag hoppas att J och jag reser mycket tillsammans och jobbar lite mindre.

Drömbil?

Som jag skrev härom dagen så har jag inget bilintresse. Så jag svarar väl Porsche Cayenne igen :-)

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då?

Jag hade tagit vara på fler chanser i livet. Jag har inte riktigt vågat ta alla möjligheter som jag erbjudits. Tex skulle jag åkt och hälsat på vänner som bott utomlands. jag är lite "feg" och lite av en tygghetsjunkie.

Drömdag?
jag skulle vakna av mig själv, utan klocka, och sedan äta en lång frukost á la hotellstyle. Jag skulle tillbringa dagen med min familj och kvällen med goda vänner. Mycket prat och skratt och kanske lite härlig musik! Inga måsten eller krav och jag skulle inte stå i köket en enda minut, haha!

Dröm just nu?

Antar att min dröm just nu är som de flesta andra - att vi tar oss igenom Coronapandemin och att alla mina nära tar sig igenom det med hälsan i behåll.

Berätta om en dröm du haft?
Ett tag ville jag bestiga Mount Everest, jag gick en klättringskurs och köpte böcker om bergsbestigning. Jag var på föreläsningar med Göran Kropp som jag nästan såg lite som en idol.

Drömyrke som barn?

Veterinär eller bibliotekarie :-) Gjorde ett eget litet kartotek med kort som jag kunde bläddra i precis som man gjorde på biblioteket innan allt digitaliserades,

Drömyrke nu?

Jag har ofta sagt att jag skulle vilja jobba på ett magasin av något slag, jag gillar att jobba med ord och bild. Men jag skulle också vilja jobba med event av något slag. Tror egentligen att jag skulle vara en grym assistent för jag gillar att organisera, strukturera och hålla ordning på saker. Men någon typ av event planner kanske.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilka härliga frågor och kul att läsa och få känna dig lite mer =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Elina,

Eventplanner låter ju som ett väldigt roligt jobb! Spännande att du ville bestiga Mount Everest, det hade ju varit så häftig.

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Insåg nog inte då hur jobbigt det skulle vara 😊
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Hmm jag har funderat många ggr vad mitt frömyrke är och när jag suger på karamellen så tror jag att jag skulle trivas på café men då kommer vi till obekväma arbetstider. Samt jag skulle nog vilja jobba som receptionist på t ex en reklambyrá det tror jag att jag skulle gilla

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Roligt med lite olika tankar på jobb!
nouw.com/popprinsessan

Nör jag bar liten vill jag jobba i en guldsmedsaffär, det lät ju lyxigt. Sen ville jag bli modell. Hade jag skolan om idag skulle jag kunna tänka mig florist eller dekoratör.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det låter som spännande yrken! Florist låter härligt med alla de goda dofterna av blommor varje dag 😊
nouw.com/popprinsessan