Destination: Okänd och hemlis

I lördags lunch begav jag mig iväg på tjejhelg. Vi var 5 mammor som bara ville vara oss själva en helg. Bara få träffas och äta gott och dricka vin och slippa bli avbruten i var och varannan mening. Alla kände inte varandra innan och det var en av tjejerna som denna gången planerat hela evenemanget. Destinationen var okänd för oss andra och det enda vi fick veta när det närmade sig var att vi inte skulle sova hemma.

Efter lunch begav vi oss iväg, ut på Österlen. Vi skulle tillbringa ett dygn där och det blev ett riktigt trevligt dygn. Herregud vad vi snackade!!! Vi hann med en otrolig mängd samtalsämnen och fick i oss ett visst antal glas vin. Jag ser redan fram emot nästa träff!! Alla verkade avslappnade när vi satt i bilen på väg hem, utom möjligen jag som körde och var sjukt kissnödig... jag var i ett så akut behov av en kissepaus att jag till slut inte kunde prata... Det märktes tydligt att alla hade laddat sina batterier och var redo att vara världens bästa mammor och fruar igen. Och det enda som behövdes var lite vänninor och mycket prat!!

En rolig grej på hemmaplan var att L och jag shoppade fars dags-present i fredags. Vi gömde presenten, eller L fick gömma presenten så att hon visste var den var. I lördags, när min pappa kom på besök och fick sin present av mig, så frågade J L om hon hade köpt någon present till honom. Nej, sa hon, men så tittade hon på mig och fnissade lite tyst. Imorse ringde jag hem till min lilla familj och pratade med L. Jag frågade henne om hon hade gett pappa presenten och hon sa nej, men jag ska göra det nu. Och så sprang hon iväg och hämtade den! J berättade att han hade frågat henne tidigare på morgonen om det fanns någon present, men att hon då hade svarat nej. Grymt kul, även om det kanske inte var så i verligheten att hon hade ett bra pokerface, utan att hon kanske inte riktigt kom ihåg den gömda presenten när J frågade. Men det är ju kul att inbilla sig (mig) att L kan bevara en hemlighet :-)

Kvällen ska snart avslutas med nr två i Johan Falk-serien ;-)

Gillar

Kommentarer

Åsa,
Va trevligt det låter. Skulle vara skönt med en sån där tjejträff... Å inte sova hemma!!
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Linda,
Hittade hit från Mamma Russin, vilken trevlig blogg och vilken underbar helg du verkar ha haft, en riktig eneriladdning.
hit kommer jag tillbaka!
ha en bra dag!
www.uppochnervandahuset.se
Frida,
UNDERBART att få ladda sina batterier så där. Finns inget härligare än att få spendera en helg med vänner... PRATA kan vi kvinnor det hhihi???
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Hej vännen!
Vad mysigt med ett tjejdygn att få ladda batterierna med.
Sådant hade vi mammor behövt bli bättre på att unna oss.
Johan Falk filmerna är riktigt bra tycker jag, vi såg de två senaste nu i helgen.
Ha en mysig måndagskväll.
Kramar
www.cheeky.nu
diana,
Någon har röstat på dig som bästa mammablogg! =) KRAM
dianasblogg.blogg.se