Det är mycké nu!

Oj, oj, oj vad tiden går! Har ju inte skrivit på flera dagar!! Beror till stor del på det fina, underbara, härliga vädret som gör att jag bara vill vara utomhus. Det beror också till viss del på att min bärbara dator ballar ur hela tiden, så jag drar mig för att starta upp den. Väntar, längtar tills jag får min nya som tillhör mitt nya jobb :-)

På tal om det underbara soliga vädret. Igår gjorde jag nog något för första gånget i mitt 32-åriga liv. Jag tror att det var första gången iaf. Jag var på stranden själv!! Eller själv och själv, jag hade ju L med mig. Men ingen annan. Tror faktiskt aldrig att det har hänt tidigare. Men det kändes riktigt bra. Kände mig inte alls uttittad eller konstig. Ja, ja, att folk kanske glor på min hängbuk räknas inte :-)

Lilla L verkar också vara på ett strålande humör. Det är kanske skönt att få vara hemma hos en mamma som faktiskt hittar på saker och inte bara lagar mat, diskar, hänger tvätt eller sitter i soffan..? Jag kanske kan dra någon lärdom av det här...

Om några minuter vankas det varma mackor till frukost (gammalt bröd = varma mackor) och sedan bär det av till kompis för antingen strandlek eller trädgårdslek. I em ska jag handla och förbereda inför morgondagens avfärd till Astrid Lindgrens värld. Och ikväll ska vi kolla på Mojje. Det är mycket nu! ;-)

Gillar

Kommentarer

Katti,
Oj, ja du har en del framför dig. Och ALV som är sååå mysigt, ni kommer få det så bra!

När kommer nya datorn då?
För visst kan du väl få använda den innan du börjar det nya liksom:-)

Och du som har så mycket för dig, vet du, att snart är det gala också!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Veronica,
Oj vad mysigt med ALV. Jag var där som liten och jag och brossan hade jättekul. Vi har många bilder och film därifrån. Lillebror var mindre än jag och kunde gå raklång i de flesta husen och det bästa minnet är när han sitter på ett utedass i (tror jag) Bullerbyn och gör plopp-ljud med munnen! Dessutom var självaste Astrid i parken när vi var där! Ha det SUPER och fota mycket! Kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Ingela la la,
Åh, vad mycket roligt du har för dig.. Jag vill oxå åka till Astrid Lindgrens värld, kompisar åker oxå dit över heögen men vi tackade nej!!! Mest för att vi var förra året och tänkte att vi åker nästa år när även Gustav har lite nytta av det..

Kommer du till Lördagen direkt på galan eller kommer du åka till gtb på fredagen?

Ha en härlig dag!
Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jessica
,
Ha det underbart!!! 😊