Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vår onsdag i New York blev inte alls som planerat. Vi hade planer på att åka och kolla på Frihetsgudinnan och området vid 9/11 eftersom det skulle vara (och blev) 17-18 grader. Tyvärr blev L krasslig under natten och hennes mage har inte riktigt velat att hon skulle äta något så det blev hotellrummet nästan hela dagen för oss båda. Jag smet ut ett par gånger för att gå till apoteket och för att fixa lite smått och gott att äta och dricka. Så ja, det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vi skulle varit på musikalen Wicked och det verkar faktiskt som om jag fick biljetterna sålda. De var köpta på amerikanska Ticketmaster och där fanns en knapp om man ville sälja sina biljetter. Det var ganska dyra biljetter så det är nice om jag får tillbaka dem och att vi förhoppningsvis kan hitta nya biljetter tills ikväll.

För torsdagen blev inte heller någon hit. Ni vet hur läskigt det kan vara att börja äta igen när magen är helt tom. Hur det där illamåendet ligger och molar i bakgrunden hela tiden. Och i New York är det inte bara mycket ljud hela tiden, det är också otroligt mycket dofter överallt! Det är matvagnar med hot dogs, grillspett eller brända mandlar (som visserligen doftar gott!), det är sopor som står i sopsäckar vid vägkanten och väntar på sopbilar, det är människor som röker hasch precis överallt & det ryker från både tunnelbanesystemet och alla bilar. Så ja, mycket dofter alltså :-) Fick med L ut på ett par promenader bara för att hon skulle få luft och se något annat än hotellrummet, men annars blev det ensamshopping för min del :-D

Så håll nu tummarna för oss - att vi får en sista bra dag här i den här grymma staden! Just nu regnar det och lockar inte supermycket till att promenera i, men nu ska vi lämna det här hotellrummet och försöka se lite mer av NY innan vi flyger hem imorgon!

Gillar