Det kan gå precis hur som helst

Lördag förmiddag. Kom i säng halv fyra i natt! Halv fyra!!! Kan bero lite på att vi plockade fram Wii Sports vid halv tre... hrm... vet inte riktigt varför det inte kom fram typ vid 22???? Men det var en otroligt trevlig kväll med goda vänner. Barnen somnade som små stockar och vi bara pratade och pratade och skrattade. Och sedan kom Wii och glåporden fram. Eftersom det var ett vin- och ölintag för de övriga så var det främst dem som stod för glåporden och jag var faktiskt inte den som slängde ur mig de mest bitska kommentarerna. Faktiskt!


L vaknade halv åtta och kom in för att kolla lite på barntv. Efter det hade jag svårt att somna, så vi får se hur långt fyra timmars sömn räcker idag... Gåsamiddag kl 4 som bara det i sig kan bli en prövning. Gåsamiddag med sömnbrist kan gå precis hur som helst..

Nu blir det lite jobb ett par timmar för att imorgon kanske kunna fortsätta plocka och få ordning här hemma. Igår gjorde jag faktiskt ett par saker som gnagt på min att-göra-lista ett tag. Jag gick igenom alla recept som jag har på datorerna och skrev ut så att jag har alla samlade i en pärm. Eller, jag ska inte ljuga, de är inte i pärmen i detta nu, de är utskrivna och ska sättas in plastfickor och sedan i pärmen. Det är sådana där recept som jag lagar med jämna mellanrum och som jag liksom får skriva ut varje gång.... 

Och så började jag gå ingenom årets alla bilder, som faktiskt inte är så många som det brukar vara. Varje år ger jag/vi/L ett album till mina föräldrar och ett till J:s föräldrar med bilder på L från varje månad under året som gått. Varje år sitter jag typ lilljulafton med de sista bilderna och varje år tänker jag att jag ska börja i tid. Hrmm, det går så där med det. Insåg iaf att jag inte har en enda bild på datorn från juli, aug eller september och har ingen som helst aning om var de bilderna tagit vägen. Köpte en ny kamera i sept och den gamla är tömd. Frågan är bara var sjutton har jag gjort av bilderna???!!? Inte alls kul och jag får väl skylla på gravidhormoner eller något. Det blir en rejäl genomgång av datorerna imorgon.

Nu är det iaf jobb.

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Oj, vad du har fått gjort mycket 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303