Det största äventyret

En bild från ett äventyr jag gjort under året finns bakom lucka 20. Jag tror att det största äventyret under året var resan till Kanarieöarna för mig & barnen, utan J. Fast med kära vännen Cool + barn.

Utmaningen i sig var inte bara att resa ensam med en treåring & en åttaåring, utan att L hade mjölkproteinfri kost och att det var väldigt viktigt att hon inte fick i sig något mjölkprotein alls.


De första dagarna grät jag av frustration och gick sönder lite när jag såg besvikelsen i min dotters ansikte när hon inte kunde äta samma saker som kompisarna. Men sedan ordnade det upp sig ganska bra och det var snarare de andra barnen som var avundsjuka på L:s specialmat. 
Vid mjölkproteinprovokationen någon månad senare fick vi noll reaktion. L:s magbesvär har absolut varit mindre under 2014 men de finns ändå där. Vi har ett läkarbesök inbokat i början av 2015 och nu hanterar vi bara besvären som de kommer. 
Bortsett från kostproblemen på Kanarieöarna så var det en toppenresa och ett härligt äventyr. Men årets största äventyr tror jag ändå att jag har framför mig! 

Gillar

Kommentarer