Dinner club, husvisning & vänfamiljer

I fredags var J & jag inbjudna på invigning av en ny dinnerclub i stan. Det var kul att äntligen få klä upp sig lite, ta en taxi ner på stan och dricka lite bubbel och ett par drinkar medan vi tittade på folk. Jag kände mig lite.. tja, vad ska man säga... det märktes att jag inte varit ute på klubb på länge :-) Men det var otroligt trevligt att hänga med maken!

Och det var såå skönt att slippa tänka på hemmet och de kommande husvisningarna...

Igår kunde jag dock inte förtränga visningarna av hemmet utan städade och plockade i princip hela dagen innan vi sedan åkte iväg och hängde med vänfamiljerna :-) Mina äldsta vänner med familjer. Sonen i ena familjen myntade uttrycket vänfamilj för några år sedan och jag tycker att det passar riktigt bra. Det är så härligt att ha sådana kvällar där barnen sköter sig själva och bara dyker upp när de ska äta :-) och vi vuxna pratar och skrattar en massa.

Idag var det då dags för första visningsdagen och förmiddagen tillbringades med att att plocka bort alla bevis på att någon faktiskt lagar mat i vårt kök, att någon använder duscharna eller att det bor en hund här. Galet egentligen. De flesta människor har väl egentligen schampo i duschen eller en kaffemaskin av något slag i köket? Visst är det otroligt rent och avskalat just nu, men bilarna är fulla med saker istället :-)

Under visningen höll vi oss borta och passade på att kolla på när R spelade fotbollsmatch - vilket ju passade bra. Sedan provade vi brunchen på restaurang Brasseriet - ett nytt ställe som nästan kommer att ligga granne med vårt nya hus. Brunchen var toppen så det bådar gott :-) Ja, men för det fattar ni väl, vi kan inte laga mat i vårt kök på några dagar, ha ha! När någon i familjen går på toaletten ropar jag på dem att inte använda handdukarna jag hängt fram utan att de får använda de vanliga som ligger i lådorna - det är ju visning ett par dagar till. Puh... :-D

Gillar

Kommentarer