Disneyland LA

Har "bara" varit på Disneyland i Hongkong en gång när L var liten & gillade prinsessor. Nu var det dags för Disneyland i Los Angeles. Supersvårt att få någon typ av överblick eller ens förståelse på den mycket komplexa hemsidan, tyckte vi, och åkte dit i onsdags morse utan några egentliga förväntningar.


Galet stort & galet mycket folk kan man väl sammanfatta det! Vi köpte en biljett som gav oss tillträde halva dagen på Disney California Adventure park - som verkar vara en nyare del med exempelvis Radiator Springs och Monsters Inc - och eftermiddagen/kvällen på Disneyland park - det klassiska Disneyland. 
Det var långa köer till precis alla åkattraktioner. När vi väntat i en timme på att åka ett pariserhjul blev det tekniskt fel & väntan blev ännu längre. Men då kunde vi ju inte ge upp :-)
Vi gick över till Disneyland park lagom till Christmas parade där vi fick se ett stort antal Disneykaraktärer i jultappning.
Men sedan blev det för trångt. Gick knappt att röra sig och det var ganska mörkt i parken - förmodligen för att de fina ljusshowerna skulle få ännu större effekt.

R tyckte att paraden var bäst - och att få se alla Disneyfigurer. 
Det var en härlig dag, men vi skulle definitivt behövt mer tid. Och hade vi kunnat önska så hade liiiite mindre folk varit att föredra :-)

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
När vi var i florida i somras blev vi avrådda av bland annat hotellpersonal för att besöka disneyland alls. Dels för att det var så GALET mycket folk och länga köer, men även för att det var dyrt.

Istället rekommenderade de att vi skulle åka till legoland som låg ca 1 timme bort.
Det kostade en bråkdel av priset - typ 150 dollar för oss 3 och vi behövde aldrig stå i kö mer än max 10-15 min.

Såhär i efterhand är jag nöjd över att vi tog det beslutet, men nån gång skulle jag ändå vilja uppleva disneyland 😊

Kram
www.frokenmela.se
Therese,
Ni verkar ha det toppen! Trist med köerna bara. Önskar er ett gott slut! Kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723
CiliaH,
Vi var på Disney World i Florida i somras och Hollywood studios-parken var ju ok men Magic Kingdom var horribelt! Det mest bisarra var ju att se vuxna människor utan barn, köa för att få krama Disneykaraktärer och få deras autografer... Nu har vi gjort det och aldrig mer 😊
www.blogger.com/profile/016774374491118198