Döden och överraskningar

Nu har J åkt till Båtmässan i Sthlm och lämnar mig i det här renoveringskaoset. Det känns ok när jag jobbar hela dagarna och sedan bara behöver stå ut några timmar innan det är dags att somna.. Men nu är det snart helg och jag älskar ju helger, men nu ska jag alltså stå ut i det här kaoset. Vilken tur att jag har en hel del inbokat ;-)

Igår blev jag glatt överraskad när jag hämtade posten. Där låg ett paket, och det var klänningen från Vild design som jag vann hos En mammas dagbok. Först blev jag glad när jag fick veta att jag vunnit och nu blev jag glad igen eftersom jag nästan hade hunnit glömma bort min vinst :-)


Igår blev jag alltså glad för min present och idag blev jag ledsen när jag såg morgonens löpsedlar. Ännu en ung människa som tagit livet av sig.. Jag tycker att det är så fruktansvärt!! Nu är det ju ofta kända människors öden som blåses upp på löpen och då känns det på något sätt som om jag kände dem, fast jag inte gör det. Vad är det som får människor att må så fruktansvärt dåligt att de inte vill leva mer? Vad är det som gör att de går över den där gränsen? Många har små barn, familj, jobb och på ytan verkar allt bra. Vad är det som gör att man mår så dåligt att man väljer att ta sitt liv och lämna sitt halvårsgamla barn och den andra föräldern med den stora sorgen?  Vad är det som får en att göra det, det oåterkalleliga? Vad är det som gör att man mår så dåligt att man tror att allt blir bättre om man dör?

Många frågor utan svar...
I den här bloggen får man stå ut med det mesta, trivaliteter som i-landsproblem, vardagsfnul och funderingar om livet. Här går vi från presenter till döden på bara några rader. Sån är jag.

Gillar

Kommentarer

Louise,
Jättefin klänning 😊 Den måste man bli glad av att ha på sig.

Jag förundras också över att man kan vilja ta livet av sig, att verkligen ta steget och göra det TROTS att man har barn & famil & vänner & det faktsikt finns hjälp att få. Det är hemkst, det är själviskt & ofattbart för oss "vanliga".

Trevlig helg trots kaoset.
lollo71.wordpress.com