Doktorsväskan, skratt och pappa

Lite febrig, hostig och trött blir det nog snart sängen och duntäcket för mig. Det är precis som om L känt på sig att jag inte mått bra idag, för hon har varit en liten ängel efter dagis. Jag sa till henne att jag kände mig lite sjuk och frågade om vi kunde leka lite med doktorsväskan, vilket gick utmärkt. Sedan låg vi på soffan och tittade på ett av världens sämsta program - nämligen Americas funniest home videos. Och jag skrattade högt! Varför är det så kul att se när andra människor gör sig illa? Man skulle ju inte skratta om man såg en olycka på stan liksom, men varför skrattar man när man ser det på tv. Eller jag ska inte generalisera, jag borde skriva "jag" istället för "man", för jag vet ju inte om ni andra skrattar..

Idag har jag gjort något som inte hör till vanligheterna. Jag har lunchat med min pappa! Jag jobbade hemifrån och pappa var i stan på sjukhuset inför morgondagens operation. Det var trevligt och för en gångs skull lånade pappa en bok av mig!! Det hör ABSOLUT inte till vanligheterna.

Shit, nu börjar Rosing på tv och jag måste skynda mig i säng, annars kommer jag att fastna framför skiten. Det är så dåligt att jag nästan kräks. Pinsamt. Patetiskt.

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Där har vi dom tre p:na igen, pinsamt, patetiskt och pruttdåligt!

Ta hand om dig "Pluttan" 😲)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Duracellmamman,
Hej!!
Nu finns det inte många biljetter kvar till Mammablogg Galan!! Kul!

Det innebär även att röstningarna inför de olika Awarden kommer att dra igång! Så har du ännu inte kikat in på Mammablogg Galans hemsida, rek jag att Du gör det inom kort, och kollar så att din blogg presenteras under det namn som du själv önskar.

För så snart som röstningarna kommer igång har vi inga möjligheter att ändra på namnet.

Pga utrymmesbrist, kommer själva röstningen inte gå av stapeln inne på Mammablogg Galans hemsida, utan inne på min blogg. Redan nu har vi skapat en sida där inne som heter Vem är Norges & Sveriges bästa Mammabloggare?

Ska bli spännande att se vilka de lyckliga vinnarna är!

Inom de närmaste dagarna kommer vi att kunna presentera de sista priserna!Vi sitter i slutförhandlingar med en hel del nya samarbetspartners!

Vi ses den 4 juli 2009!

Kram

Annika
duracellmamman.se
Camla,
Hej! Kikar in från mammablogg galans sida.. lite nyfiken på vilka som kommer.. visst ska det bli kul! Trevlig kväll 😊
camla.se/wp
Marie,
Nämen vilken fin sida du fått, well done! 😊

Kan bara hålla med om det där programmet....bläääääää....vägrar att titta.

Krya på dig!
Btw så ses vi ju på galan, det ska bli jättekul 😊
www.blogger.com/profile/180519662011476715