Do´s and Don´ts 2021 vs 2022

Ett par år nu har jag blickat tillbaka över det gångna året och spanat lite framåt. 2019 tänkte jag så här, och 2020 så här. Lite intressant att läsa mina tankar då, en hel del blev inte som jag hade tänkt eller önskat inser jag.

Vad gjorde du 2021 som du vill göra om 2022?
Hmm, undrar om "börja träna" är ett bra svar? Fast jag vill ju inte "göra det igen" utan fortsätta med den träningen jag nu faktiskt kommit igång med :-) Jag är en så jäkla periodare när det kommer till kost & hälsa och nu hoppas jag att jag hittat motivationen att hålla i träningen för en gångs skull och stärka den här kroppen.

Vad gjorde du INTE som du vill göra under 2022?
Samma svar som förra året - resa! Å vad jag saknar att resa och uppleva andra länder!

Vad var det bästa och sämsta med 2021?
Också nästan samma svar som förra året på vad som varit sämst: Covid-pandemin och att jag förlorade min farmor. Farfar 2020 och farmor 2021.

Det bästa är nog ändå att vi kunnat börja leva lite igen. Att mina föräldrar gifte sig. Att vi fått vårt hus sålt inför kommande flytt. Min 45-årsfest :-)

Vad blir det bästa och sämsta med 2022?
Det bästa med 2022 blir förhoppningsvis vår flytt till vårt nya boende i april. Och jag håller tummarna stenhårt att vi får bukt med viruset så att vi kan börja resa igen. Läääängtar så och har en resa inbokad med dottern som jag hoppas så otroligt mycket att den blir av.

Det sämsta är nog tyvärr att vi får fortsätta dras med Covid ett tag till innan vi lär oss leva med det.

Jag tycker att 2021 har gått i en rasande fart - vilket är lite märkligt då vi ändå haft ett lugnare tempo med tanke på pandemin. Men höstterminen har försvunnit löjligt fort och jag tycker precis att barnen började skolan igen efter sommarlovet. Hux flux är det jullov och snart är 2021 slut. Väldigt snart :-)

Jag hoppas verkligen att jag ska kunna fylla 2022 med en massa roliga saker. Har ju tex fortfarande en hel drös konserter framför mig som jag skulle fått uppleva 2020, vilka sköts fram till 2021 och nu 2022. Men den som väntar på något gott :-D

Gillar