Do´s & don´ts 2020 vs 2021

I början av året gjorde Fnulan en Do´s & Don'ts och jag hakade på. Nu tycker jag att det är dags att reflektera och kolla framåt för nästa år.

Vad var det bästa och sämsta med 2020?

Ja, det finns ju eg bara ett enda svar på det sämsta.. Pandemin och allt vad det inneburit. Fast också att jag förlorade min farfar.

Det bästa är nog att vi har haft väldigt mycket familjetid. Alla J:s mässor och inköpsresor har varit inställda (så klart) så vi har varit tillsammans hela familjen mycket mer än vi brukar. Och att vårt sommarhus blev färdigt!

Vad blir det bästa och sämsta med 2021?
Ja, tråkigt svar här men Covid-19 är nog svaret på det sämsta.. och eg det bästa - för jag hoppas innerligt att vi får bukt med det här viruset under året. Att vaccinet får spridning och effekt! Men tyvärr tror jag att vi kommer att få dras med restriktioner och smitta ett bra tag under 2021 också..

Vad gjorde du 2020 som du vill göra om 2021?

Under första halvan av 2020 ändrade jag lite i min kost och mådde mycket bättre i kroppen. Skippade eg främst det vita mjölet och det synliga sockret vilket gjorde stor effekt på min mage. Under sommaren började jag bli mer liberal och tyvärr kom jag inte riktigt upp på banan igen. Det vill jag göra under 2021!

Vad gjorde du INTE som du VILL göra under 2021?
Resa!!! Jag saknar att resa och uppleva! Jag vill åka på en härlig solsemester med min familj! Jag vill åka på den där inplanerade hälsoresan med min vän Cool, som vi skulle åkt på i april.. Jag vill åka till New York och gå på Broadwaymusikaler med min dotter!

Och så vill jag gå på konserter! Hade flera bokade under året som skjutits fram så jag håller tummarna för Celine Dion, Miss Li, Petter & Uggla och The Ark iaf.

Hur ser du på året som ligger framför oss?

Gillar

Kommentarer

Marie,

Jag vill också tänka nyttigare nu, jag har tappat det lite och det ska jag minsann försöka bättre mig på, samt ja mer tid med familjen var ju det bästa

sweeetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,

vilken härlig lista jag hoppas 2021 kommer bjuda på fler resor, gränser är stängda och vi saknar familj i norge men vill även utomlands om allt blir bättre med coronan. vi hoppas på ett fint 2021

nouw.com/yasminegill
Hilma
Hilma,

Åh jag saknar verkligen också att kunna resa, så det hoppas vi det blir mer av nästa år! <3

nouw.com/hilma
Marlene,

Jag suger också på ett sånt inlägg, men när jag började skriva så blev det så långt att jag insåg att jag får dela upp det. Jag har iaf börjat, med det där som du ska prioritera 2021 - HÄLSAN!

fdensammamamman.se/
Elina,

Det blir fokus på familj och hälsa nästa år 🙂 hoppas verkligen att det blir någon kontroll över pandemin

detkaosvikallarvardag.com
Fnulan,

Vad roligt att du ens kommer ihåg att jag hade en sån lista =) Jag hade ju själv glömt det. Jag får göra om det igen ju! Våra listor blir nog väldigt lika misstänker jag.

www.fnulan.se
Michelle ,

Tråkigt att du förlorade din farfar :/. Beklagar

michellefrandell.blogg.se
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Inte roligt att förlora nära och kära, fast härligt med ett sommarhus & ja, resa skulle verkligen vara härligt..

nouw.com/stegsamlaren
Kamilla,

Äta bättre och nyttigare vill även jag göra men jag är lite för bra för att unna mig helt enkelt. Förlora nära och kära är alltid tråkigt. Mycket tid med familjen blev det ingen.

kamillaskamera.com/
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

så tråkigt att du förlorade din pappa, beklagar 😟 <3

nouw.com/sarahlinnsliv