Dramatik på kvällskvisten

Jag skulle nog inte ha beklagat mig över att det var en tråkig dag igår... Inte för att det som hände var roligt, men det blev lite drama iaf.

Maken hade fått den stora äran att natta L. Och hon ville givetvis inte sova, så han lämnade henne i sängen och gick ner för att jobba lite i arbetsrummet. Själv hade jag rumpan på samma ställe som större delen av dagen, dvs i soffan. Plötsligt hörde vi något som dunkade där uppe och jag trodde att det var dottern som roade sig med att banka fötterna i väggen eller något. Efter en liten stund gick jag upp och då var det hunden D som låg på golvet och krampade. Det var en del vätska runt henne och jag trodde först att det var kiss, men det måste ha varit som hon dreglat för det luktade inte något och var ofärgat (vilket jag upptäckte när jag torkade upp det alltså).
Det tog en liten stund innan det släppte och vi ringde till djursjukhuset. Efter en stund var hon precis som vanligt igen. Riktigt otäckt! Nu har hon en tid hos veterinären idag så att vi förhoppningsvis ska kunna få reda på vad det kan ha varit.

Det var iaf inte helt lätt att försöka sitta och hålla mig lugn hos D, och försöka lugna henne, samtidigt som L satt i sin säng och ropade "Mamma! Mamma!" hela tiden. Puh! Jag ska aldrig mer klaga på att jag har det tråkigt!

Gillar

Kommentarer

Charmkatti,
Oj då! Kan det varit ett epilepsianfall kankse?
Det är ju trots allt ganksa vanligt hos hundar. Äter hon någon medicin så kan det vara det som framkallar. Men lycka till hos veterinären! Jag hade en katt förut som hade epilepsi, det var inte kul, han sprang upp o ner längs väggarna och var helt okontrollerbar. Men det visade sig att han var allergisk mot penicillin han fått för en inflammation i benet. Och sen blev han blind... Hur som så hoppas jag verkligen att det går bra.
Hoppas du kryar på dig oxå!
www.charmkatti.blogspot.com
Veronica
,
Hoppas att allt har gått bra idag!
Jeanette,
Shit låter inte kul alls. Tänker som Katti att det kan vara epelepsi. Hoppas att veterinärerna hittar något!
Inte kul men barn som inte somnar - känner igen fenomenet, vår stora kille somnade inte själv förrän han var 3. Nu är han svårväckt i stället 😊
Hoppas dagen i morgon blir bättre!
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Potatishäxan,
Nejmen, hjälp, lilla vovven! Jag måste få veta hur det går 😟

Klart du får länka till mig.
KRAM!
www.blogger.com/profile/018631233984026212