Dribbla & dunka

Igår testade L på basket. När vi kom kändes det lite tveksamt eftersom det bara var ett gäng killar på 6-7 stycken där alla kände varandra. Men sedan kom det ytterligare ett par "nya" och även lite tjejer så det var ett stort gäng.

Vi lämnade L bland bollarna och när vi kom tillbaka var det full match och en svettig tjej som såg ut att ha väldigt roligt. Vilket hon också hade! När vi efteråt frågade henne om hon vill fortsätta så var svaret tydligt JA! Och det känns ju extra kul eftersom L provat på lite olika aktiviteter de senaste åren.


Det är inte helt lätt att hitta en aktivitet som man gillar. Jag provade själv en massa olika aktiviteter när jag var liten. Gymnastik, pingis, jazzdans (varför hette det så?!?)  orientering, fotboll, tae kwon do (jodå!) är några som jag testat på :-)

L har testat både simning, jympa, dans, jiu jitsu, hopprep & nu då basket. Vi får väl se om det blir en baskettjej eller ej :-)

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Samma här, jag testade också en massa olika utan att fastna för något särskilt... Hoppas hon fortsätter att tycka att det är kul 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312