Dribbla & markera

Igår blev det ytterligare en träning för L med mig och lillebror som åskådare. Och nu har hon äntligen fått sitt efterlängtade linne! Nästa gång blir det längre byxor :-)


För varje gång lär hon sig reglerna & teknikerna mer och mer. Det är ju inte helt enkelt att man inte får fortsätta springa när man stannat upp och tagit upp bollen en gång ;-)


Så nu gäller det för L att öva på det där dribblandet. Med både höger & vänster hand. Och att kasta, kasta, kasta. Hon tycker verkligen att det är roligt och det var riktigt kul att se henne in action när de spelade fyra mot fyra och hade en motspelare att hela tiden punktmarkera.


Är väldigt imponerad över tränaren/tränarna som håller koll på hela gänget. Det är mest killar i gruppen och det är allt annat än lugnt och tyst om man säger så...  Också kul att se att det är olika övningar varje gång, eller varierande från gång till gång iaf.


Riktigt kul att L ville testa på basket denna terminen för hon tycker verkligen att det är roligt. Nu håller jag tummarna att intresset håller i sig så att hon hinner utvecklas. Vi får kanske investera i en basketkorg så att vi kan öva tillsammans :-)

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Kul med basket! Samuel började spela ett tag men det där med att behöva anpassa sig efter en grupp var inte riktigt hans grej. Han ville ha det fritt som i skolan.
hannafialotta.blogg.se
Vilken härlig basket-tjej!! Kram Hanna
hannadidrikson.blogg.se