Drinkar och epilepsi

Idag är det dagen efter. Dagen efter 9 olika drinkar. Och jag är inte bakis!!! Alla drinkarna var goda, utom kaffedrinken, men det beror på att jag inte gillar kaffe. Gillade tom både Frozen strawberry margaritan och Strawberry mojiton, jag som brukar ha problem med jordgubbsdrinkar.

Tror att det var ett bra drag att jag beställde ett gäng pizzor så att vi kunde grunda med något... Det var en kul kväll, men mycket singstar och dans på dansmatta. Trodde aldrig att jag skulle ha koordination att fixa en dans på dansmattan, oavsett alkoholintag, men det gick faktiskt ganska bra! Och kul var det!

Just nu sitter jag nästan bara och väntar på att få åka och hämta L som är hos sin farmor och farfar (J är i Gbg på båtmässan). Skulle kunna göra precis vad jag vill, men orkar liksom inte ta tag i något. Hade tre nattgäster och efter en promenad med D i snön imorse, massa tjejsnack innan och under frukosten och sedan städning när alla åkt hem så sitter jag bara här. Borde kanske ha försökt sova lite, för det blev inte många timmars sömn inatt, eller åkt och fixat en present inför morgondagens barnkalas, men vill bara hämta hem min lilla skrutta. Jag fick inte komma för tidigt för farmor ville umgås ordentligt med L eftersom det var länge sedan de sågs. Och så ska svärmor bjuda på middag om en stund när jag kommer, så jag slipper tänka på det också idag ;-)

Samtidigt vill jag inte lämna D. Inatt när vi skulle gå och lägga oss började hon bete sig konstigt och efter en stund fick hon ett epilepsianfall. Det har hänt några gånger innan men det var länge sedan nu. Otäckt. Jag känner mig så hjälplös... Idag verkar allt ok, men jag vill inte gärna lämna henne ensam.

Gud, vad skönt det är att ha fest en fredag!!! Helgen blir så lång! I like!  

Gillar

Kommentarer

Jag är som du. Har svårt att sova dagen efter lite alkohol även fast natten varit kort. Skulle kanske göra det oftare än nu.
Lika mycket som man kan längta efter en tid då man får vara själv hemma nästan mer längtar man efter de små när man inte har de hos sig.
Så skönt att bli bjuden på middag med.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
plingan,
Inte bakis efter nio drinkar? Du är en hårding!
Hoppas du får en riktigt härlig söndag!
www.blogger.com/profile/031641230194145890