Drömkåken

Kom iväg från jobbet i jättebra tid idag, men det var bara för att maken var utan bil och hem till en rörmokare :-) Det gjorde iaf att L hann äta middag innan jympan idag, utan stress! Wunderbar!! Och idag på jobbet har jag haft mycket att göra, men ingen stress! Också wunderbar och precis som jag gillar det. Vill   gärna ha fullt upp!

Har börjat se fram emot att åka till Jkp med J på fredag. Han ska jobba fre-lör och på lördag kväll är det sedan stor fest. Affärsfest, men iaf. Det ska bli skönt att få tid tillsammans i bilen, att få sova på hotell, inte laga mat på hela helgen och bara strosa omkring eller läsa en bok/tidning eller se en film. Ha ha, man kan knappt tro att det bara var några veckor sedan jag var på semsester :-D Den här sista veckan har verkligen fått hem mig till vardagen igen!

Men jag tror att jag behöver det här, för efter helgen åker maken dagtomlands - igen - och det är dags för hantverkarna att komma - igen. Fråga inte.... Det kanske blir bra någon gång... Eller så får vi väl försöka sälja huset och köpa ett nytt... Det här börjar mer och mer likna Drömkåken-filmen med Björn Skifs..


Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Suck pust vilket elände med renoveringen!!!!
www.blogger.com/profile/018631233984026212