Drömmar, lampor & träning

Inatt drömde jag mardrömmar. Det var inte hemskt i form av läskigt, utan mer bara otäcka situationer där jag var trängd i mitt eget hem med mina barn. Jag väcktes 4.40 när R kom och sa att han haft en mardröm. Han kryp ner och berättade om sin otäcka dröm där han blivit jagad mm. Det var inte helt lätt att somna om. Tror att jag fortsatte drömma otäckt när jag väl slumrade till igen och var helt slut när klockan ringde. Det visade sig att L också haft en mardröm. Såå konstigt! Var det något speciellt inatt?

Vi borde ju alla sovit som prinsar och prinsessor i våra renbäddade sängar! När jag vaknade där i tidiga gryningen upptäckte jag att jag glömt släcka någon lampa på nedervåningen, men orkade inte gå ner och släcka. Tänk så mycket knas under en och samma natt!

Ikväll är jag helt slut. Säkert både pga att jag sovit dåligt, ätit lite mindre kalorier idag och agerat taxi till barnen i diverse riktningar. Men det är kul för nu har båda barnen träningar två gånger i veckan. Känns bra att veta att de rör på sig med tanke på att skärmar annars är ett stort intresse för dem båda :-) L. som går i sjuan, har också idrott 3 gånger i veckan plus ett extra pass, så 4 gånger i veckan. R, som går i tvåan, har tyvärr bara idrott en gång i veckan än så länge. Men han är väldigt aktiv på rasterna och spelar mycket fotboll mm.

Nu ska jag krypa ner i min säng igen. Blir nog en stund på spikmattan faktiskt. Och imorgon är det ju fredag!!

Gillar