Drömmar och galenskap


Nu är familjen komplett igen några dagar. Bilden visar två glada barn, men sanningen är liiite annorlunda. R är såååå gnällig och skrikig att jag på riktig tror att min hörsel blivit påverkad. Jag tycker fasen inte att jag hör så bra längre.. Men när han skriker DÅ hörs det. Det går genom märg och ben.Och han skriker för allt! Allt!

Puh, det är bud på att gå och lägga sig och försöka få några timmars sammanhängande sömn. Inatt vaknade R med två timmars mellanrum, tror att det kan ha berott på att det blåste mycket ute. Däremellan hostade jag en hel del och drömde mardrömmar. En sån där dröm där jag var jagad och var tvungen att gömma mig. Och L. Så när R väckte mig en av gångerna kändes det riktigt läskigt att gå ur sängen, jag var lite rädd att de som jagade mig skulle ta mig..

L däremot hade drömt att det var natten innan julafton och att hon och jag hade tassat ner mitt i natten och det hade varit fullt med julklappar under granen :-) Det låter som en mycket mer trevlig dröm och jag önskar att jag drömmer något liknande inatt!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Skön bild 😊
Hoppas att det blir "bra" drömmar i natt!

kram kram
sagafia.se
Therese,
Vilken härlig bild på dina <3!
å ja att drömma om jul vore nått det *fniss*
KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723