Drömmer mig bort


Hade gärna legat under den här palmen idag också. Regnet det bara öser ner här. Det är sol och regn om vartannat - mest regn - och det har varit så i flera dagar. Jag är trött på det. Barnen tycker att det är roligt och har frivilligt följt med ut på kvällsrundan med Doggen D två kvällar i rad nu. Superkul att cykla i vattenpölar. Men nej, nu saknar jag solen. Allt känns så mycket "piggare" med sol.

Det är också mycket pussel nu. Mycket tider som ska hållas reda på och nya tider som ska bokas in. Det är läkarbesök, tandläkarbesök, frisörtider, föreställningar för båda barnen och allt på en gång. Och igår kom jag på att barnen kanske skulle ha något fint på sig på skolavslutningen... Har inte haft en tanke på det hittills. Tur att det inte är jag som ska ha några nya fina kläder. Då hade jag varit lite mer stressad faktiskt.

Hade som sagt gärna legat under den där palmen nu...

Gillar

Kommentarer

Tina,
God morgon finaste! Ja usch vilket tråkigt väder det är just nu! Det är verkligen regn och sol om vartannat och när det regnar så verkligen spöregnar det! Nej jag vill också ha sol och fint nu så att man får lite mera energi! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Anonym
,
Men CK! Du kan ju inte vara stressad över kläder till skolavslutningen nu 😊 Det är ju en månad till 😊 Och är det för mycket så boka om tandläkartiderna så du hinner ta det lite lugnt också!! 😊

/J-cool
Maria,
Stressa inte ihjäl dig!
Här tror jag nog att skolavslutningskläderna är klara. S har köpt en del nya klänningar de sista veckorna och någon av de får duga till skolavslutningen. Däremot ska jag & R iväg på en del saker de kommande veckorna, eller till och med redan på fredag & jag behöver något att ta på mig!!

Jag följer gärna med dig och lägger mig under den där palmen 😉

KRAM
omlitenochmig.se
Jenny,
Ta hand om dig och föregående säger... boka om om det skulle kännas lättare. Kram
nockinocki.blogg.se