Duktiga syskon

R:s senaste "måste" är att läsa en bok innan han ska sova. Vilket iofs inte är något anmärkningsvärt, för vi läser alltid saga för L innan hon ska sova - om hon inte väljer att lyssna på ljudbok istället.

Igår läste syskonen tillsammans när jag fixade välling till prinsen. Såå gulligt! Han ville inte lyssna på L när hon "läste" för honom utan han skulle "läsa" själv.


Hoppas på att det kan bli en framtida tradition, att syrran läser för lillebror :-) 

Natten har varit ok. R har vaknat ett antal gånger, men jag har inte gått in till honom, Visst har det känts i mammahjärtat när han ropat maammaa, men eftersom han inte varit ledsen så har det varit liiite enklare. Och han har snabbt somnat om varje gång. Och jag också. Tio i sju var jag ganska utvilad och R hade kissat igenom så då blev det ny pyjamas ochvälling och lite tv-mys.

Efter lite frukost och pappa-prat är det nu dags för promenix innan det blir amerikanska pannkakor till lunch och glassfika i em med kompisar. Härligt med lördag!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Söta de är <3 Har har barnen däckat redan innan middag då vi varit å badat å sedan ut i skogen, tog visst på krafterna, men måste nog bums väcka dem annars är de vakna hela natten....
Ang pumpan ute så vågar jag inte chansa, för fryser de blir de snabbt mojsiga, å här är det för kallt. Det bästa är om de får frysa å aldrig tinar, då håller de sig fina länge! 😃 Ha en fortsatt fin helg <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723