Effektiv söndag!

Oj, vad man hinner med mycket när man har övernattningsgäster som vaknar tidigt och en man som varit på aw dagen innan så att man kom i säng i tid ;-)


Igår när L var på kalas hängde vi andra på lekplats och njöt av det fina höstvädret. Tillbringade sedan kvällen med tapas och rödvin.

Eftersom övernattningsgästerna lämnade Lejonkulan redan innan 10 satte vi fart på en gång. Hela ligan for iväg och fixade lite smågrejor. Barnen fick nya kläder vilket alltid verkar behövas! Lite korvlunch, enligt barnens önskemål och sedan bio. Det var premiär för oss att gå på bio tillsammans och det blev Flygplan 2, för att filmen skulle passa oss alla. Det gick bra, bortsett från att L hostade större delen av filmen och att R somnade en stund ;-)

Efter filmen satte jag J på att skruva ihop ett skoskåp medan jag "lappade" tre av R:s byxor som gått hål på knäna de senaste veckorna. Vad är det med killar och hål på knäna?!? Känner mig supernöjd över att ha köpt lappar för 70:- och snabbt "laga" tre par byxor (OCH har tre lappar kvar för ytterligare hål!).

Fortsatte att organisera om på R:s rum, flyttade in alla kläder från en byrå (skötbordet som inte använts till annat än förvaring det senaste året) till garderoberna och tog bort skötbordet. Ny hylla in och ett snabbt besök på Åhlens för lite nya boxar. De mesta sängkläderna och handdukarna från helgen med gäster och omflyttningar på barnen är nu tvättade och rester av gårdagens tapas är i magen.

Känns som om jag hunnit med hur mycket som helst idag! Försöker att inte tänka på att det nu står en byrå utanför våra sovrum, som jag inte vet var jag ska göra av och på att jag flyttade en hylla från extrarummet till R:s rum, som nu gör att en del grejor saknar förvaringsyta i arbetsrummet... Och jag har inte börjat fylla skoskåpet ännu - men det blev riktigt bra där J satte upp det! Och något ska jag väl ha att göra när J snart åker till Hongkong? Ha ha!

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Härligt med effektivitet 😊
Röja här och där borde jag också göra. Jisses så mkt saker jag har undantryckt som egentligen skulle kunna vara på helt andra platser och därmed ge en massa bra plats till annat typ.
Får bli en annan dag....

Ha en fin måndagskväll!
Kram
husnrnio.se