Effektiv start

Åkte till Maxi när jag lämnat L på dagis och kände mig grymt effektiv som fixade handlingen direkt på morgonen. Så borde jag göra varje vecka för det var inget folk där och allt gick smidigt. Hade inte så jättemycket att handla för J ska inte äta hemma ikväll och L fick önska mat. Tacos var första önskemålet men jag kontrade med att det kan vi ha imorgon. Fredagstacos liksom :-) Så då blev det köttbullar och makaroner. Perfekt, det var länge sedan vi hade köttbullar och jag kan äta blomkålsmos som J ändå inte är så glad i.

R somnade på väg hem och ligger nu i sängen efter en flaska välling i sömnen. Jag hoppas inte att L blir sjuk för hon klagade lite på att det var jobbigt att andas i morse, samt på det sedvanliga magonda. Det här med att hon alltid har ont i magen stör mig. Hon säger att hon har ont i magen i princip varje dag men verkar inte sjuk på något sätt.

Det är dock skönt att det nästan är helg igen, trots att det just varit helg. Vi har nästan inga planer alls och det är välbehövligt. Vi har en hel del att fixa med hemma och behöver bara vara, hela lilla familjen :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Luran har också en period nu då hon säger sig ha ont i magen, emn inget fel på nr 2 å hon äter som vanligt... så ja... oftast säger hon det då hon vill mysa å få uppmärksamhet tror jag mig se, hon är klurig ;-P KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723