Efter ett låååångt sommarlov

Nu har L börjat i skolan igen efter ett lååångt sommarlov. Hon har varit ganska orolig eftersom det skulle röras om i grytan och alla elever i de fyra treorna skulle blandas om och bli fyra nya fyror med nya mentorer och lärare.

Men så kom klasslistorna & hon pustade ut när bästa vännen var i samma klass och den önskade läraren var ny klassföreståndare.


Det blir mycket nytt den här terminen, inte bara nya lärare och klasskamrater, utan också första terminen helt utan fritids. Det blir ett helt annat ansvar vår stora tjej måste visa och än så länge har det gått bra. L har passat på att utnyttja de hyffsat soliga eftermiddagarna tillsammans med vänner och de har varit ute och cyklat och badat.

L har också fixat morgonrundorna med pälsbollen utan vare sig problem eller protester. Vi har tom varit otroligt tidiga tis-ons, men idag känns det mer "vanligt" igen. Men vi är på banan och redo att kicka igång den här dagen också!

Själv känner jag att jag inte riktigt hinner med något på hemmaplan, men så är det väl första arbetsveckan på evigheter!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Skönt att hon fick bästa vännen och den önskade läraren med sig! Mina två har också slutat på fritids så det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för dem när det kör igång igen nästa vecka. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Men så skönt att det löser sig så bra, en lättnad! Här börjar ungarna på måndag å då välkomnar jag vardagen och ett hälsosammare liv
www.blogger.com/profile/107096415516469723