Eftermiddagsstatus

Det börjar nästan skymma ute. Hela huset är städat (borsett från två hej-kom-och-hjälp-mig-rum som kräver liiiite mer än bara städning, tur att man kan stänga dörrarna..) och doften från en potatisgratäng börjar sprida sig i huset. Väntar nu på maken som ska komma hem och förbereda grillen inför kvällens middag med vänner. Det blir L:s avancerade fredagsönskemål till dessert, men det är lite dåligt med plats i kylen just nu för chokladpudding så den väntar på att vispas ihop. Det känns så där skönt att min del av kvällens middag snart är klar och att jag med varm hand kan lämna över till J och själv bara slå mig ner i soffan.

Kvällens meny kommer att bestå av fransk potatisgratäng, grillade ribs och grillad kycklingfilé, grillad majs och ostfyllda tomater. Chokladpudding och vispgrädde till dem som önskar.Ahh, jag förtränger att jag har en massa jobb till måndag morgon och bara njuter en stund nu. Det är skönt att det är fredag! Och det är skönt att vara hemma! Och det är skönt att hela familjen är samlad! I like!

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Åh vad gott det låter! Hoppas ni får en härlig fredagskväll! Ser att du skall gå på MammaBlogg galan. Jag funderar också på det men har inte bestämt mig ännu 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Linda,
Så gott det låter, hoppas ni får en mysig fredagskväll,Kramkram
www.uppochnervandahuset.se
HUSnrNIO,
Wao vilken fredagsmeny ni har=) Lät otroligt gott! Just nu suktar jag efter dessert. Det var ingen som hade tänkt på det idag... Ha en trevlig kväll.
hilajns.blogg.se