Ellens, Broadway & misslyckat

Efter att ha återhämtat oss lite på hotellet i fredags gick vi ut för att äta och chansade på att vi skulle få bord på Ellens Stardust utan att behöva köa allt för länge. För man kan nämligen inte boka bord, utan man står i kö och väntar på att något bord ska bli ledigt. Ibland kan kön ringla sig långt längs med husfasaden. Men vi hade tur, hade bara ett par sällskap framför oss och fick snabbt bord.

Vi försökte beställa något smart med tanke på L:s mage och hon var iaf på gott humör. Ellens är en restaurang, liknande Wallmans om någon här minns det. Ett ställe där man som musikalartist kan jobba som servitris/servitör i väntan på ett gig. Det sjungs konstant och din servitör kan plötsligt så uppe på soffryggen bakom dig och dra av en ballad eller ett medley. Gillar man den typen av musik är man i heaven! Gillar man det inte så bör man inte gå till Ellens :-)
Det är inte heller något ställe att gå till om man vill försöka prata med sitt sällskap, ha ha!

L gillade det 🤍

När vi hade suttit ett tag och lyssnat på de fantastiskt duktiga tjejerna och killarna och ätit upp (iaf jag) så lämnade vi Ellens. L ville vila och jag drog ut på lite shopping. Vi hade lyckats få tag i nya biljetter till musikalen Wicked på kvällen, men bara en timme innan den började så var det dags för L:s mage att protestera igen. Medan jag gick för att (förgäves) försöka sälja tillbaka biljetterna somnade L och sov i 13 timmar. Så nej, fredagen slutade inte bra alls. Det blev ett ganska tråkigt slut på vår resa. Men nu gäller det att försöka lägga fokus och minnas allt som var bra och inte gräva ner sig för det som blev mindre bra.

Gillar