Maten på Sweden Rock

Som jag skrev igår var det massor av olika matställen på Sweden rock. Vi började med lunch hos Holy Smoke men åt sedan resten av dagens mat hos våra vänner i artisternas vip-restaurang.

Vi serverades först ett smakprov på de olika förrätterna - lyxiga rätter alltihop. Sedan röding med närodlad sparris och brynt smör. Mums - vill definitivt laga röding i sommar!

Lite senare under kvällen blev det en trerätters då jag valde ceviche till förrätt, pasta med burrata till huvudrätt och jordgubbar med en gräddvaniljsås till efterrätt. Rena fine dining-upplevelsen!

Allt var supergott men jag måste ändå erkänna att jag blev riktigt sugen på Guns n roses lasagne, haha! Den stod redo i köket för att värmas på tills efter deras konsert. jag gjorde faktiskt en lasagne i söndags som vi nu har ätit i två dagar :-)

Jag funderade lite på vad som fick gänget i GnR att önska just lasagne. Jag tänker, när man kan välja vad som helst.. Fast jag antar att de behövde kolhydratladda lite. Någon i bandet valde entrecote och en annan kokt kyckling och de övriga lasagne. Vad skulle du välja om du fått välja vad som helst på lördag? Något som någon annan skulle tillaga till dig?

Likes