Avslutning, solosång & övningsköra

Nu är det faktiskt snart en vecka sedan barnen hade skolavslutning. Den sista i grundskolan för L som slutade nian. Fram tills nu har barnen gått på samma skola (sedan R började skolan och L bytte skola så att de började på samma, en helt ny skola).

Lite roligt att min gamla klasskamrat från gymnasiet är rektor på skolan :-) Och jäkligt bra tycker jag! Hon har hoppat in och tagit lektioner vid behov och hon har suttit utanför L:s klass under en period när det var ett gäng stökiga elever som störde undervisningen. Hon har legat i en saccosäck och läst för de yngre eleverna och hon drar sig inte för att ringa hem om någon misskött sig. Hon bjuder på sig själv och eleverna verkar gilla henne.

På skolavslutningen sjöng L solo och jag blev allt lite tårögd ♥ Tyvärr lyckades jag tydligen sabba inspelningen och det visade sig att jag bara fick med 20 sekunder i början... Blev sååå besviken!

L ville först inte sjunga när musikläraren frågade henne, men till slut gick hon med på det. Som tur var. Tänk att avsluta sin grundskola så - speciellt när man ska gå vidare till ett musikgymnasium!

Vi kickade igång sommarlovet med ett par dagar på Solsidan, men är nu tillbaka i stan igen. R har några dagar med sommarfotbollsskola och vi vuxna jobbar. Och så har vi varit tillsammans med L på handledarutbildning - för det börjar bli dags att övningsköra :-D

Likes