Om en vecka...

Om en vecka drar barnen och jag på charter och lämnar pappa J hemma för att jobba. Han är lite för rastlös för att ligga i en solstol en vecka - vilket jag inte är! :-D Det känns så klart lite konstigt att åka utan honom, men detta är en bra lösning för alla. Han kan jobba och ha jour med sjöräddningen och vi kan slappa, ha ha!

Efter mycket om och men slutade det med en charter till Mallorca med Ving. All inclusive och hela baletten. Något vi varit emot de senaste 10 åren, men just nu kändes det som en enkel lösning. Barnen är ju ändå inte speciellt intresserade av att välja någon trevlig restaurang på kvällarna och R är glad om han får pasta och parmesan, även om han i vanliga fall är vår lilla gourmet :-)

R ville gärna bo nära stranden, medan L avskyr stranden med all sand :-) Jag hänger gärna vid pool men tycker att det är skönt att promenera längs stranden och det är skönt att ta ett dopp då och då. Om det inte är för kallt, för hello - jag är ju värsta badkrukan! L vill däremot bo hyfsat nära lite shopping så jag hoppas att det finns några trevliga butiker inte allt för långt från hotellet.

Bilderna i inlägget är lånade från Vings app

Som jag längtar! Det ska bli sååå skönt! Jag har laddat ipaden med en hel säsong av "A million little things" för ev balkonghäng och jag har flera böcker att bara plöja i solen. Men först ska jag hänga på Solsidan. Midsommar coming up :-)

Likes