Charter, karma & all inclusive

Natten till tisdag sov vi bara några få timmar innan J var snäll nog att skjutsa oss till Kastrup. Han jobbar medan vi andra tre i familjen åker på en liten chartersemester med all inclusive. Extra allt, och jodå, folk applåderade när vi landade på Mallorca, haha!

All inclusive
Det tog sin lilla stund innan vi var framme på hotellet, allt är ju lite mañana. Men vi har haft en härligt första dygn! I tisdags em badade vi både i pool och hav & försökte förstå oss på all inclusive: vilka restauranger finns, vilka drinkar ingår och vilka ingår inte (fortfarande heeelt oklart!). Insåg igår morse att man måste vara uppe tidigt för att få en solsäng - som alltid på charter. Galet!

Igår höll jag också på att skälla ut en gubbe som snodde ett bord i restaurangen som vi stod och väntade på skulle bli avplockat. Han hade skitdålig attityd och bara trängde sig förbi och jag blev galet irriterad. Men, karma is a bitch och istället hittade vi ett bord utomhus i lugn och ro minuten senare, ha!

Sol & spel
Igår blev det många soltimmar så idag ska vi nog ta det lite lugnare för att inte bränna oss. Fick tom L att bada i havet igår, trots att hon verkligen ogillar strand och sand. Men det är riktigt skönt i vattnet! Rent och härlig botten.

Det är inte supermycket barn, och inte alls mycket svenskar så tyvärr har R inte hittat någon kompis ännu. Vi tjejer tar gärna det lite lugnt och ligger på en solstol en stund, med R vill gärna att det ska hända något hela tiden. Hade varit skönt om han hittar någon att kasta boll med en stund :-) Fast man blir ju oftast snyggare solbränd när man är aktiv så jag får väl satsa på det annars! Och eftersom jag introducerade tärningsspelet 10 000 för barnen igår kanske de vill ha en re-match, hehe!

Nehej, dags att väcka barnen och se om det är våfflor till frulle idag!

Gillar