Augusti

Tyvärr blev det inte så många blogginlägg i augusti, men för den sakens skull var det inte en händelsetom månad. Dock var det också en mycket sorglig månad med mycket som jag väljer att inte skriva om här.

♥ Vi inledde månaden med en vistelse hos våra vänner i deras sommarstuga på Österlen. Älskar miljön där! Och alltid härligt att hänga med goda vänner :-)
♥ R spelade fotbollscup
♥ Vi hängde hela familjen med kusiner osv i svärfars stuga. En riktig familjehelg med både bad i sjön, minigolf, Monopol & svampplockning.
♥ Middag hos nya vänner en vanlig tisdag :-)
♥ J & jag var i Göteborg och såg Ed Sheeran, bodde på hotell och hann med lite spa innan frukost.
♥ Det blev flera spontana middagar med vänner
♥ Vi var på konsert med Smith & Thell. Cyklade dit i underbart väder och njöt av en härlig kväll tillsammans med vännerna från USA.
♥ Barnen började skolan. R på samma skola som förut men L på en ny skola, gymnasiet.
♥ Vi passade på att ta små båtturer med båten som vi normalt sett brukar ha på Solsidan, men som vi tog hem lite tidigare denna sommaren.
♥ Jag lagade ett hål hos tandläkaren.... Var lite nervös men det gick bra :-D
♥ Vi hade skaldjurskväll med vännerna från USA innan de åkte västerut igen.
♥ Sedan hände det ofattbara... och vi förlorade min svärfar...
♥ När den värsta chocken lagt sig försökte vi återgå till det inplanerade igen och R åkte på fotbollsläger medan vi andra först firade kusinen med fondue och sedan spontant åkte till Tylösand.
♥ Vi har också varit på en överraskningsmiddag för två kompisar som fyllt år i augusti. Fast de var inte jätteöverraskade, he he.
♥ Jag var på aw med Torsdagsklubben som haft uppehåll under sommaren. Dock på en måndag. Det är mycket sällan vi prickar in torsdagar numera..
♥ Vi avslutade augusti med att fira vår fjortonde bröllopsdag och båda barnen blev rejält förkylda..

Nu hoppas jag på ett september med många härliga sensommarkvällar & fina minnen! Det finns redan en del inplanerat så chanserna är goda för en bra månad!

Gillar