Solsemester på hemmaplan

Vilken underbar semsterdag vi haft idag! Vi har legat vid och i poolen större delen av dagen :-) L är tyvärr krasslig och har mest legat inomhus, men vi andra har bättrat på brännan något. Vi har spelat krocket ett par omgångar och grabbarna har tagit en tur med båten. Värmen har varit liknande som att vara utomlands på solsemester.

"Lånar" några bilder från vår Mallis-vistelse förra veckan. J tyckte att om man har sånt här väder behöver man ju inte åka iväg på semester. Jag höll inte riktigt med honom, med tanke på att jag inte lagade mat en enda gång under veckan på Mallorca :-)

Även morgondagen ser ut at bjuda på fint väder, så det blir förhoppningsvis en repris på dagens aktiviteter. Kanske blir det en tur till plantskolan för att köpa lite växter - om det finns några kvar den här tiden på säsongen... Har ett par ställen i stenpartier som jag skulle vilja sätta lite marktäckande växter. Och så sitter jag här och funderar över var jag skulle kunna plantera lite luktärter nästa år. Hade tänkt sätta det i år men fick aldrig ändan ur vagnen och nu blev jag inspirerad igen när jag såg mamma och pappas fina färgprakt.

Gillar