Blåbär, småkakor & mountainbike

Idag har det bara varit min lilla prins och jag på Solsidan. Vi började med sovmorgon och jag hade absolut noll tid att passa. Behövde inte ens gå upp för att gå ut med den fyrbenta fluffiga, vilket kändes både skönt och tomt liksom. Det blev en lugn frukoststund, sedan hårfärgning för min del innan jag lyckades övertala R att vi skulle cykla till skogen så att jag kunde plocka blåbär :-)

Vi har två cyklar här men det är mest grabbarna i familjen som använder dem. De kör rundor i skogen över stock och sten. Själv har jag faktiskt aldrig cyklat på någon av dem, och det kändes kan jag säga! Det gjorde ont i baken och var en oskön ställning för mig som inte alls är van vid mountainbike! Men vi tog oss till skogen och jag fick en bra laddning med blåbär att stoppa i frysen.

Hemma igen blev det lunch (stuvade makaroner och falukorv enligt prinsens önskemål), kakbak, lite städning och Super Mario på Nintendo Switch. Vi provade att spela alla fyra tillsammans i helgen och det var riktigt svårt att få alla fyra gubbarna att hänga med. Det var lätt hänt att någon råkade knuffa ut någon annan utför ett stup... Ikväll ska vi testa igen, får väl se om det går bättre, hehe!

Nu ska kakorna packas ner och pastasallad förberedas. Imorgon är det dags för en liten utflykt för familjen Cirkus :-)

Gillar