Långt oplanerat uppehåll

Under alla år jag bloggat (typ14) så har jag nog faktiskt aldrig haft ett så här långt uppehåll. Oplanerat också. Vet inte riktigt vad som hände... Tre veckor utan ett enda inlägg. Tja, det var (är) semester, vi åkte till Bornholm med båten och hade emellanåt inte så bra mottagning, och när jag försökte blogga från mobilen gick det inte alls. Sedan kom vänner på besök, det var festival, en massa konserter och ett par tråkigheter och sedan har allt bara rullat på.

Har egentligen så mycket jag vill berätta men nu har jag fastnat lite i tanken att det inte blir så aktuella inlägg och att det inte blir kronologiskt. Men jag saknar min lilla "dagbok" och ska försöka hitta tillbaka till min rutin.

Går in i sista semesterveckan imorgon och har två konserter kvar den här sommaren. Är också bjudna på middag till lite nya bekantskapelser och hoppas hinna träffa vännerna som är hemma från USA och hälsar på. Och så blir det tandläkaren för både mig och barnen, skönt att beta av innan skolorna börjar. Skolorna i plural, för nu kommer ju inte kidsen att gå på samma skola längre... Det är en konstig, men spännande tanke!

jag ska berätta mer om både konserterna jag varit på och dem jag ska på denna veckan, men berätta gärna: Har du varit på någon bra konsert i sommar?

Gillar