Sista sommarlovssöndagen

De sista skälvande timmarna på sommarlovet tickar nu fram. Det innebär också att det är de sista skälvande timmarna på min semester, eftersom jag börjar jobba samma dag som kidsen börjar skolan. Det är sen gammalt :-)

Det har i det stora hela varit en bra sommar. Hör att vissa beklagar sig över vädret, men jag tycker att vi haft finfint väder! Mycket sol- & baddagar! Visst hade vi inte planerat att L skulle ha Covid under sommaren, och det blev otroligt lite tid på Solsidan, men där skyller vi på J som hade jour med Sjöräddningen. Men vi har å andra sidan njutit av massor av konserter på hemmaplan och nu även några båtdagar med fantastiskt väder.

I natt hade R en kompis som sov över och de startade dagen med ett bad vid en närliggande badplats. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om själva stället, Banana Bay, en konstgjord badstrand typ i industrihamnen, men samtidigt tycker jag att det är häftigt att man gör något sådant. Och när vi lämnade stranden kom det flera andra som skulle ligga där sola. Själv har jag svårt att tänka mig att bada där, men killarna tyckte att det var kul att hoppa från kanten,

Sedan blev det en båtdag på havet. Vi ville passa på så här sista dagen innan skola/jobb och njuta av det fina vädret. Vi hade tänkt oss ett par timmar, men det blev större delen av dagen. Vi råkade på några vänner som låg på stranden och ville bli upphämtade, och sedan blev det en massa bad och glass-stopp innan vi återvände hem igen.

Nu har båda kidsen förberett sig inför skolan imorgon. R börjar 5:an och ser inte direkt fram emot det. Det är samma skola, samma lärare och samma klasskompisar som förut men visst tycker han att det ska bli kul att träffa kompisarna.
L däremot börjar på gymnasiet, precis i närheten av där vi nu bor och hon har längtat heeela sommaren! De senaste dagarna har hon dock varit lite nervös, men ser ändå fram emot det. Det ska bli väldigt spännande att se vad båda barnen säger imorgon eftermiddag! Själv är jag mest orolig över hur sjutton jag ska orka upp och hålla mig pigg en hel dag... :-)

Gillar