Inspark, spa & Seven

När R var på fotbollsläger i helgen ville vi andra i familjen också hitta på något. I fredags hade först L inspark med skolan. Eller med och med, skolan var tydlig med att de inte hade med insparken att göra, utan det var treorna som bjudit in övriga elever. L var lite tveksam till att gå först eftersom hon förstod att det skulle bli mycket alkohol. Men vi peppade henne att gå, så länge hon kände sig trygg i sitt val att inte dricka (hon är 16 år) och inte var orolig över bli övertalad så menade vi att hon inte kan ta ansvar för andra som är minderåriga och ev dricker alkohol. Var noga med att säga till henne att ringa någon vuxen om hon skulle se någon som inte mådde bra.

Trots att det bara var hon och tre till som inte druckit (hur galet?!?) så hade hon haft jättekul. Det var så härligt att se henne när hon kom hem i fredags, upprymd och glad med mycket att berätta. Hon hann hem för att säga grattis till kusinen som fyllde år och hände hemma hos oss med sin familj då vi varit ute och ätit för att fira honom :-)

I lördags drog vi sedan till Tylösand för att bo på hotell och hänga på spa. Vi hade en supermysig eftermiddag med bad, fotbad, lite bastande och slappande. Kvällen avslutades med en trerätters middag i restaurangen och sedan filmkväll på rummet. Vi kurade ihop oss i soffan och kollade på den gamla läskiga filmen "Seven" med Brad Pitt & Morgan Freeman.

Tycker att det är kul att L vill hitta på gamla filmer med oss och att vi får de här stunderna ihop. Det här dygnet var nog precis vad vi behövde allihop. För visst är det lite spännande att vi var tröttare när vi åkte därifrån än när vi åkte dit? Antar att det är när kroppen (& knoppen) slappnat av. När man tillåter sig att inte köra på i full fart.

Helgen avslutades med en hemkommen trött fotbollskille. Visst är det mysigt att umgås med ett barn i taget, men det bästa är ändå när vi är samlade allihopa! The big Love ♥

Gillar