Hantverkare, preppat & fruktsallad

Idag har jag haft en lite knasig förmiddag. Det ringde en hantverkare igår som skulle komma idag för att fixa några grejer på takterrassen som vi inte godkände vid besiktningen av huset när vi köpte det. De skulle även till flera av bostadsrätterna runt om kring, men iom att vi har ett friköpt "radhus" har vi inget serviceläge på ytterdörren och måste låsa upp om någon ska in. Vi bokade in kl 8. Så jag satt redo och väntade. Och väntade. Och väntade. Klockan 9 ringde jag upp mannen jag pratat med igår och frågade var de var. Märkligt tyckte han, för det stod 8 i arbetsordern. Hörde inget mer. Kvart i tolv kom de. Och tittade. Det här företaget har alltså kört ca 20 mil för att titta, och sedan komma tillbaka en annan dag... Det låter billigt... Undrar vem som står för den notan..

Annars har det varit en bra dag. j är i Jönköping på mässa så det har bara varit kidsen och jag. Fixade kasslergratäng till middag och passade på att koka kyckling tills imorgon. Då blir det kokt kyckling med currysås - mums! Så skönt att ha större delen av middagen klar. Det skulle jag bli bättre på, att planera och förbereda lite. Ofta är det ju inte mycket merjobb att laga två rätter när man ändå håller på.

Känns ändå som en bra dag då jag hunnit laga mat och inte bara kastat ihop något som jag sprungit in på ICA och panikhandlat.

R hade ganska sen fotbollsträning ikväll och mellan lämning & hämtning passade jag på att fixa en fruktsallad. Det blev ett mysigt avslut på dagen, att sitta tillsammans och kolla på The Journey och käka frukt :-) Så även om dagen började ganska knasigt så slutade den bra!

Gillar