Resa bokad!

Vi har under flera år pratat om att åka till London för att bla gå på Harry Potter-museumet innan båda barnen blir för stora. Av förklarliga skäl har det inte blivit av så nu sa vi att det bör ske innan det är för sent. L bryr sig inte alls längre, hon har sett alla filmerna flera gånger men har lämnat den perioden för länge sedan. R däremot tycker fortfarande att filmerna är bra och vi läser om Harry Potter varannan kväll (pappa J läser annan bok varannan) och har flera böcker kvar innan sviten är slut.

Så nu har vi slagit till! Vi har bokat in en höstlovsresa till London och vidare till Paris. Det ska bli jättekul att beta av båda huvudstäderna även om jag själv har varit där flera gånger tidigare.

Biljetter till Harry Potter studio tour är inköpta och planer har börjat smidas på övriga aktiviteter. Barnen har inte varit i vare sig London eller Paris så vi ska försöka beta av en massa sevärdheter som Big Ben & Eiffeltornet. I London ska vi också försöka gå på en musikal och R vill shoppa lite Manchester United-prylar. Tyvärr är det ingen match i London under de dagarna och det tar lite för mycket tid att åka till Manchester.

Bilderna i inlägget är lånade från hotellens respektive sidor samt hotels.com

Det är alltid spännande att se om bilderna på hemsidorna stämmer överens med verkligheten :-)
Åkte till Dubai på en tjejresa en gång där man photoshoppat in en poolbar på bilderna, vilken inte fanns i verkligheten. Det var snarare så att man inte alls kunde få sig ett glas bubbel vid poolområdet utan var tvungen att gå ner till baren. Inte ens där serverades det alkohol alla dagarna vi var där för vi hade visst prickat in dry night så inga restauranger eller barer serverade någon alkohol under ett dygn. Ha ha!

Kajsa har nyligen varit i London och har en massa trevliga tips på bloggen men jag tar gärna emot fler! Så hit me med allt ni kan tipsa om när det kommer till London eller Paris! Med tanke på att vi åker på höstlovet kan ju vädret vara något... blött (åtminstone i England) så gärna både inomhus- & utomhusaktiviteter. Man brukar ju prata om att möta våren i Paris, men jag hoppas vi möter hösten!

Gillar