Emschens fotoutmaning v1

Mitt bidrag till Emmas fotoutmaning den här första veckan då man ska välkomna juni och tolka siffran 6 blir den här fotohögen i gröngräset. Eller det torra, halvbruna gräset om vi ska vara ärliga :-)

Det är en hög på sex böcker som jag gärna vill läsa denna sommaren. Fast efter att jag fotat bilden så hittade jag ett par till... så frågan är hur många böcker jag kommer att hinna läsa den här sommaren?

Bokhögen är en blandad kompott. Lite läskigt, lite spännande, lite romantiskt och lite feel good - gissar jag. Det blir nog en bra blandning!

Den här kommande veckan är det dags att tolka Skolavslutning. I år kommer jag ju inte att vara med på barnens avslutning. Första gången. Men så är det ju för alla. Barnen slutar redan på tisdag så nu gäller det att fundera på vilken typ av bild jag vill få till :-)

Är du också med i fotoutmaningen? Berätta gärna med en kommentar så att jag kan kika in på ditt bidrag!

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Alltså jag blir SÅ glad för att du är med i fotoutmaningen! Så himla kul att se hur du tolkar det! Och riktigt kul att du tog en bild till Instagram och en till bloggen, jag gillar't!
Ser framemot att se hur du tolkar skolavslutning men visst är det bedrövligt tråkigt att vi inte får vara med i år. Förståeligt men tråkigt.
Ska kika närmre på böckerna som du ska läsa i sommar, alltid trevligt med boktips!
Kram
emschen.se
Kamilla,
Härliga tolkningar du bidrog med i utmaningen. Kreativt att göra två olika. Ska försöka vara med denna veckan.
kamillaskamera.com/
Michelle ,
Är tyvär inte med i fotoutmaning men det verkar va en bra idé 😊
michellefrandell.blogg.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilka fina bilder du delar med dig 😊 en bra idé tycker jag
nouw.com/2barnsmammaochfru
Marie,
Så fina tolkningar från alla och coolt att jag var först ut =D, denna veckan får jag vänta tills torsdag då tösen har avslutning =D
sweetwordsbymirre.com