En annorlunda kväll och spännande morgon

Det blev lite förändringar i planeringen för måndagskvällen så spontant gick maken och jag på bio istället. Vi såg på "Hamilton" och åt popcorn. Jag tycker faktiskt att Persbrandt passar som Hamilton, och filmen var ganska bra, men lite konstigt filmad emellanåt. Ganska blodig också.. Men det var trevligt att gå på bio.

Farfar passade barnen och båda två sov när vi kom hem! Kryss i taket - L brukar inte somna innan 21 när vi nattar henne. Men hon hade väl busat av sig ordentligt med farfar.

Idag var det en spännande morgon eftersom jag hade väldigt lite diesel i bilen, 30km kvar på väg till dagis. När jag satte mig i bilen utanför dagis så det ut så här:

Gissa om jag i princip höll andan på väg till macken?

Nu håller jag tummarna att barnen ska hålla sig friska eftersom maken åker imorgon igen. L var jättekonstigt på jympan ikväll, superseg och trött och jag trodde först att det var astman, men det verkade bara som om hon var monstertrött. Hoppas att hon sover bra inatt och vaknar upp pigg imorgon. Det hoppas jag iofs för mig själv också :-D

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Haha 😊 vad jag känner igen känslan! Alltid lika spännande när man missat att tanka i tid! Ska du på galan?

Kram
ugglehuset.se
Tina,
Hej gumman! Åh vad mysigt att gå på bio tillsammans! Hihi, kan tänka mig att du var spänd på väg till macken! Hoppas att ni alla vaknar upp pigga och glada idag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Modigt att våga köra med den tanken 😊 Men ibland måste man ju testa gränserna lite. Kram
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Maria,
Hoppas att ni har fått vakna upp pigga & krya allihop i dag!!
Min tank ser likadan ut just nu, nada disel i kvar:-( Blir ett spännande moment ner till macken senare.
Får skylla mig själv, är så förbaskat lat när det kommer till att tanka bilen för det är ju så grymt tråkigt, Haha!

kram kram
sagafia.se