En blick i backspegeln

Hade en riktigt kul kväll igår - var på mello med härligt glada tjejer, hade riktigt bra platser, tyckte att det var årets bästa deltävling med flera bra bidrag, sprang på en del bekanta och han även vinka till Den lilla röda och spontant träffa på både Ia och Fnulan. Världen är bra liten när både Ia och jag satt i samma gång utan att ens veta att den andra skulle dit!


Barnen sov när jag kom hem, mamma hade sett mig vinka på tv och jag var själv tvungen att kolla in mig själv. Jodå, och insåg att jag måste göra något åt det där gäddhänget illa kvickt.. Förmodligen dags att plocka upp Mr Kettlebell ur förpackningen!

Det enda som störde mig något igår var att man kunde köpa sig ett glas vin och ta med in på läktaren. Nej, på Malmö Arena var man tvungen att dricka vinet i baren. Tacka vet jag Scandinavium, även om glasen inte behöver vara ölglas...

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Jaaaaaaaa det var det bästa att jag fick träffa dig!
www.fnulan.se
Tina,
Hej hjärtat! Lägg av! Vad då gäddhäng? Du är ju superfin ju! Åh jag vill så gärna följa med på middagen men vet inte om jag vågar.....Samtidigt som jag vet att de som kommer komma är underbara människor så jag har ju inget att vara rädd för....Ska fundera lite till. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886