En boost!

Förutom att få lyssna på intressanta föreläsningar & prata med utställare, bli bjuden på god mat & dryck och få finfina goodiebags finns det en annan sak som är mycket trevligt med event. Att träffa alla härliga bekantskaper som jag fått via den här bloggen! I torsdags hade jag förmånen att träffa ett helt gäng härliga tjejer!


Cecce  (här med sin väninna Lisbeth) träffade jag för första gången på ett event 2012. Utan att känna varandra delade vi hotellrum och sedan dess har vi träffats på ett antal event. Cecces stora passion är kakor och bak och bjuder på läckra bilder och recept i sin blogg. Och hon kan verkligen baka, det kan jag intyga!


Varje gång jag träffar Marica  & Rebecca säger vi att vi måste träffas och ha lite mer tid på oss att bara sitta ner och prata. Och det måste vi snart ta tag i! Båda två driver bloggar med inredning som huvudfokus och inspirerar med sina härliga bilder.

Maria & jag börjar nu bli vana att dela stunder i bilen tillsammans på väg till diverse tillställningar :-) Båda med män som ofta är på resande fot & som gillar fordon med fart, båda med tjejer som gillar att åka med Bloggbussen och att gå på mello gör det liksom ganska enkelt att umgås. Att Maria sedan är fantastiskt trevlig och rolig gör det liksom inte svårare! :-) Maria bloggar precis som jag, om vardagslivet och det där pusslet om att få ihop alla bitar.

Och så Malin/Fnulan då, som jag tyvärr inte hann prata så mycket med, eftersom hon var värdinna för hela den lyxiga kvällen. Och är det något Malin är bra på så är det att vara värdinna och fixa lyxiga tillställningar! Hon är mycket omtänksam och genomsnäll och att hon bjuder på en och annan fnula emellanåt så att man får skratta lite extra är ju bara trevligt, ha ha! Förutom att driva en stor blogg med en stor dos humor är Malin också mamma till barnboksfiguren Militta.

De här träffarna är verkligen energigivande!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Vad fint du skriver!
Jag är så glad att vi har fått möjligheten att lära känna varandra!!

KRAM
jagharvingar.se
cecce,
Fina Christel!!!
Ja, vi måste bara ses snart igen. Alltid lika mysigt att träffa dig!

Kram<3!
www.ceccesblogg.se