En dag i Björnrike

Igår åkte vi till Björnrike för att testa backarna där. Jag var ganska negativt inställd för allt var lite krångligt och bökigt. Ramlade så klart nästan direkt och slog upp min stukade tumme så det gjorde inte mitt humör bättre.
L och jag skulle åka ensamma ett tag och tog en ankarlift upp. Det kändes som om den aldrig skulle ta slut och jag började bli nervös redan i liften. Att sedan ta mig ner ensam med henne gjorde mig helt svettig, men vi tog oss ner.Hon är verkligen duktig och det märks att skidskolan den här veckan gett resultat!


Den lille busen är också duktig och tillsammans med pappa J och faster åkte han både lift och skidor i barnbacken. Han har övat med pappa J i veckan och verkar tycka att det är kul.


 Vi avslutade dagen i Björnrike med att fika vid en öppen brasa precis vid backen. Mysigt och det är alltid gott med varm choklad i snön.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ni verkar ha haft det toppen!!!! Men antar att vardagen knackat på även hos er? Här var det lite segt, men gick över förväntan att lämna barnen på förskolan, de hade saknat kompisarna å själv har jag jobbat en förmiddag förra veckan och några timmar ett par kvällar så det gick fort att komma in i det igen... Ha en fin vecka! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723