En dag på andra sidan

I lördags var det tänkt att vi skulle åka till Bakken med vännerna. Tyvärr vaknade vi upp till en väldigt regnig dag och valde att planera om lite. Men fortfarande med Danmark som destination.

Vi tog bussen, färjan och sedan tåget till Köpenhamn. Ett äventyr för barnen bara det!
Sedan köade vi en stund utanför Den Blå Planet - Nordeuropas största akvarium. Det var väldigt fint och mycket att titta på. Men också väldigt mycket folk och tyvärr inte helt lätt att ta sig fram och se allt - med två barn. Eller fyra barn för hela ligan.


Det finns stora, och jag menar STORA fönster där man kan sitta och titta på både sjöfåglar, sälar och fiskar. Speciellt fiskarna hade jag kunnat tänka mig att sitta och titta på i flera timmar tror jag. Om det inte varit så stökigt runt omkring.


Hajarna var så klart R:s favoriter!


Den är leopardfläckiga firren var min favorit! Cool!

Jag gillar ställen som både barn och vuxna kan uppskatta! När vi kom ut från Den Blå Planet visade det sig att regnmolnen försvunnit och det var strålande sol. En resa med metron, ett kort stopp på H&M på Ströget för att solbrillsberoende jag skulle akutshoppa, lite drickastopp och så bara strosande på Ströget i solen innan vi roade oss några timmar på Tivoli. Middag på O´Learys innan vi tog åkte tillbaka hem med tåget, färjan och bussen. En fullspäckad dag med massa kul!

Gillar

Kommentarer

Vero,
Jag älskar att gå på akvarier. Hade själv ett 750 liters med malawis och kunde sitta och titta på dem länge.

Låter som om ni hade en underbar dag! Själv så jobbade jag... 😟
virrigavero.blogspot.com
Linda K - Hemma hos Klintons,
Vad mysigt att ha så nära till Danmark 😊 . Akvarier är ju toppenmysigt att besöka. Hoppas du får en toppendag. kram
houseofklinton.com
Tina,
Åh så mysigt det låter! Ja det finns många fina fiskar! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Jenny
,
Roligt att det blev så bra ändå 😊