En femåring i huset!

Idag är det ingen vanlig dag - idag fyller vår lillprins 5 år! Fem år! Wow, lika galet otroligt som att vi har en tioåring!

Det var förstås lite svårt att somna igår, som sig bör så där kvällen innan födelsedag. Men eftersom vi lovat honom att han skulle få sova i vår säng så gick det till slut. Det fanns en liten undermening till att vi lovat... Vi skulle nämligen förbereda lite på R:s rum när han somnat. En så stor kille behöver så klart ett ordentligt skrivbord!


Och det var en tacksam kille som fick bli väckt av familjen med tända ljus och paket. Han öppnade i tur och ordning och det var inte helt självklart vad han blev gladast över. De där innetofflorna med Paw Patrol som vi köpte i Spanien verkade ligga ganska högt på listan.. Och pruttofonen :-)

Sedan gjorde syrran R uppmärksam på ett rött snöre som ledde från vårt sovrum till hans rum. Och när han öppnade dörren blev han först helt tyst. Ett nytt skrivbord, en blå snurrstol och en billekmatta (som han önskat sig) visade sig. Sedan kom det ett TACK!

Efter våffelfrukost med jordgubbar, hallon och blåbär studsade vår nu stora kille iväg till kompisarna på förskolan. I em är det kalas på lekland och förväntan är hög!

Gillar

Kommentarer

Days by Johanna,
Stora killen. Så fina presenter han fick 😊
nouw.com/daysbyjohanna
Helen.HUSnrNIO,
Grattis till stora killen 😊
Kul med nytt till rummet!
Kram
husnrnio.se